Tag Cloud
Via onze Tag Cloud generator kunt u een interactieve Tag Cloud maken.
U kunt via de gratis Tag Cloud generator tot drie URL's (pagina's) in uw Tag Cloud verwerken:

 1. Geef in de URL regel op welke pagina u wilt toevoegen in uw Tag Cloud.
 2. Geef het maximaal aantal Tags op.
 3. Kies de basiskleur van uw Tag Cloud via het Pallet keuzemenu.
 4. Geef de breedte op van uw Tag Cloud
 5. Geef aan of u een rand om uw Tag Cloud wilt hebben
 6. Klik op 'Tags vernieuwen' om uw Tag Cloud te genereren, na enkele ogenblikken verschijnt uw Tag Cloud.

U krijgt nu twee links, een algemene link naar uw Tag Cloud die u in uw website kunt plaatsen en een IFRAME link waar u de breedte (width) en hoogte (height) kunt aanpassen.

Kosten
De Tag Cloud service is gratis tot 250 tags, daarna brengen wij de volgende (maandelijkse) kosten in rekening:

Tot 250 tags Gratis!
251 tot 500 tags €2.50 per maand
501 tot 1.000 tags €5.00 per maand
1.001 tot 10.000 tags €7.50 per maand
10.001 tot 25.000 tags €10.00 per maand
meer dan 25.000 tags €15.00 per maand

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door V-IT-C.nl met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

V-IT-C.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de op deze website opgenomen informatie.

Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan de inhoud van de website te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van V-IT-C.nl.

disclaimer

Wilt u een website en/of email? Dan zal dit gehost moeten worden. Er zijn veel hostingproviders die stunten met prijzen, wat er niet bij verteld wordt is dat zij alleen hosting leveren. Wilt u uw website online zetten? Dan mag u zelf uitzoeken hoe dit moet. Wilt u email adressen aanmaken? Sorry, de helpdesk is er niet voor u.

Wilt u software laten ontwikkelen? Iedereen noemt zich software ontwikkelaar maar levert vaak slechte kwaliteit. Met 40 jaar ervaring kunnen wij gerust zeggen dat we het eea. van software weten. Bij ons bent u dus wel aan het juiste adres.

hosting

hosting

hosting

In samenwerking met onze partner HostingSquad kunnen wij u professionele hosting aanbieden voor een bijzonder laag tarief. Onze server wordt 24 uur per dag gecontrolleerd waardoor we bijna 100% uptime kunnen garanderen.

Bij hosting hoort uiteraard ook email. U betaald bij ons niet per email adres, u kunt zonder extra kosten tot 200 email adressen aanmaken.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de hosting en/of aanmaken van email adressen, u geeft uw wensen door en wij zorgen voor de rest.

Door onze IT achtergrond hebben we meer dan 40 jaar ervaring in software ontwikkeling en meer dan 10 jaar ervaring in server onderhoud.
Onze kennis bevat oa.:
De meest gangbare CMS systemen voor het ontwikkelen van websites/webshops.
Ontwikkeling van maatwerk software (denk hier aan PHP, HTML, JQUERY en BOOTSTRAP).
Database ontwerp en interfacing, (bijvoorbeeld MySQL, MySQLi en PDO).

We zijn geen grafisch ontwerpers, we zijn techneuten. Een mooie frontend kunnen onze collega's voor u maken; we verzorgen de technische backend, de logica achter uw website zodat deze doet wat u er van verwacht.

Een website is meer dan een mooi plaatje, het is uw visitekaartje op internet.

Wij kunnen voor u een professionele website ontwikkelen voor een scherpe prijs. Indien mogelijk maken we gebruik van standaard oplossingen zoals contactformulieren, deze zijn beproefd en kostendrukkend. Wanneer een standaard oplossing niet mogelijk is kunnen wij uw wens als maaktwerk bouwen.

Robert en Marchel Veneman

 • Hosting.
  Veneman IT Consultancy kan uw website hosten op een beveiligde server. Deze server wordt onderhouden door onze collega's van HostingSquad en is daarom altijd up-to-date.

 • Software ontwikkeling.
  Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, is uw project niet via standaard modules te bouwen dan kunnen wij dit in PHP voor u ontwikkelen.

 • Websites.
  Wij kunnen voor u uw website ontwikkelen als maatwerk of in Joomla of Wordpress, eventueel met een deel maatwerk. Wilt u een ander CMS gebruiken dan kan dat ook. Wij hebben contact met diverse ontwikkelaars om uw product te bouwen zoals u dat wilt.

Gevonden worden met een professionele website.

U wilt graag een nieuwe website of uw huidige website verbeteren? V-IT-C is een web ontwikkelaar met inhoud. Wij ontwikkelen voor u een website die aan de nieuwste SEO eisen voldoet.

Wilt u een website met een specifieke vormgeving?
Dat kan! Wij hebben contacten met diverse vormgevers, van klassiek tot hip en modern.

Door onze samenwerking met 'gevondenworden.info' kunnen wij u de nieuwste SEO technieken aanbieden.

 croppedfrontpage

Een kleine greep uit onze portfolio

Varende Villa

Voor Lecowa hebben we een website ontwikkeld om de klant inzicht te geven in de diversiteit van luxe woonboten. De website is geschreven in Joomla. varendevilla

URConnected

Voor URconnected hosten we de email en externe website. Daarnaast hebben we voor hen software ontwikkeld om grote aantallen iBeacons op afstand te programmeren. urconnected

Bode Media

BodeMedia heeft ons benaderd voor het onderhouden, en opnieuw ontwikkelen, van hun website.

bodemedia